onsdag 10 juli 2024

Anne vann vid Kubal!!

 Vi tävlade i havet nedanför Kubal på onsdagskvällen och då vi oftast haft väldigt bra fiske där så hade vi förhoppningar på bra fiske även denna gång. Men fiske är fiske och det blev vi varse den här kvällen.

Ja inte alla för Anne började direkt med en fin id på 6-7 hg följt av ytterligare en på tre hekto. Då tror jag inte att någon annan av oss hade haft ett napp.

Jag fick efter ca en timme två små abborrar och trodde väl då att det kanske skulle kunna bli lite fiske allt eftersom, men jag lyckades bara få två små abborrar till. Anne däremot drog en till fin id och nån abborre och även en mört. Det började regna ganska mycket efter kl.18 och man blev snabbt både blöt och frusen. Det var också väldigt kallt i vattnet vilket kanske var en förklaring till det urusla fisket. Tydligen var det bara 9 grader i havet utanför Alnö igårkväll.

Men ändå så kom det upp lite fisk och den som hade flest fiskar var tävlingens tvåa, Bengt Pettersson som gnetade ihop 18 abborrar och 3 mörtar som tillsammans vägde 1645 gram.

Resultat 

1:a Anne Persson 1720g

2:a Bengt Pettersson 1645g

3:a Urban Edgren 900g

4:a Robin Jonsson 790g

5:a K-J Burström 555g

6:a Bo Ljung 510g

7:a Peter Forsberg 255g

Inga kommentarer: