söndag 26 april 2015

Selångersån visade inte sin bästa sida


Årets första metetävling i Selångersån lockade 16 deltagare. 12 herrar och 4 damer.
Det var kallt och ruggigt och det tyckte nog fisken också som inte alls var i tagen. Förutom havsöringarna som högg med jämna mellanrum. Dock valde vi att inte räkna dom så det inte skulle bli några tveksamheter om fisken översteg 45 cm eller inte.
Det var dock lite synd då jag fick personbästa på toppknutet med en fin hane på 2150 gram. En fin öring som kämpade hårt i 10 minuter.
Det var flera som fick havsöringar från strax under kilot upp mot ett och halvt.
Den som fick mest fisk och som fick ihop tyngsta påsen var "kvinnan som pratar med fiskar" IngMarie Dahlberg. Hon fick ihop 1250 gram fördelat på två abborrar och en sik. Hon vann damklassen före syrran sin, BrittMarie som fick ihop 200 gram. Delad trea kom Karin Hofling och Yvonne Pettersson.
Näst tyngsta påse och vinnare av herrklassen hade Thomas Wiström som på en abborre och en mört fick ihop 750 gram.
Tvåa kom Olle Carlström på 400 gram och trea Janne Lundgren på 250 gram.Fyra kom Håkan Jonsson på 250 gram. Delad femma kom
Peter Forsberg
Micke Viström
Ove Johansson
Anders Johansson
Urban Edgren
Bo Pettersson
Roger Hofling
KarlJohan Burström
/ Peter
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbDDaeU_FsBvLggqulysqeW7SXN9W0sKeDtGF3QHSzSxZlQmUt2RvbR9NqnCBJ5emYVyYc8zo3TVGSgXpklNSKfSyuei_lZPCQHXmYCHfGWrvCuypsfHZ_UnnYUDfct6QhmriP1DdmhoFM/s324-p-no/

Inga kommentarer: