tisdag 14 april 2009

Annandagspimpeln


brukar vara min och Catherines favorittävling på påskhelgen. Denna gång blev det bara Catherines favorittävling. Hon började grymt bra och hade drygt 6 kg efter första timmen. Tyvärr så dog fisket ut för henne men den vikten på dryga 6,5 kg räckte ändå till en hedrande 2:a plats. Grattis Hjärtat.

Jag själv, fiskade på så gott det gick men hittade inte något riktigt bra fiske så min vikt stannade på 5880 gram.

Helgens största vikt togs iallafall denna dag. Det var duktige Hillman som svarade för en grym bedrift när han på 3 timmar segrade på 23900 gram. Otroligt bra. Grattis till honom.

Lars Jonsson även kallad SnyggLars, tog en fin tredjeplats med drygt 11 kg. Grattis till dig med, Lars.

Överturingens Segrare, Marcus Beldt-Karlsson, fiskade än en gång riktigt bra och slutade 5:a på sina dryga 10 kg. Här har vi en kille som säkert kommer att sopa banan med oss "fräsare" många gånger i framtiden.

Sammanfattningsvis så kan man säga att det blev en vädermässigt bra helg. Fiskemässigt så räddade Bensjöns abborrar min påskheder samt att Catherine, trots att hon ha genomgått ytterligare en veckas cellgiftsbehandling och mått skitdåligt, fiskade hem en andra och en femteplats. Detta plus den uppsakattning vi fått från våra fiskekamrater gör att detta ändå blev en av våra bästa påskar någonsin.





TACK./Peter

Inga kommentarer: